Pizzette med soltørkede tomater og artisjokker

25 min 4 gjester lett

om denne oppskriften

En deilig oppskrift på minipizzaer med italiensk smak, perfekt som antipasti.

ingredienser

Hos Oliviers&Co
Oliven- og hvitløksolje
Økologisk pesto Rosso
Halvtørkede tomater
Kryddrede artisjokker

På markedet
1 rektangulær pizzadeig
60 g parmesanost

Tilberedning

Forvarm ovnen til 240 °C.

Kjevle ut deigen på en melet arbeidsflate uten bakepapir. Bruk en rund utstikker på 8 cm til å skjære ut sirkler av deigen. Legg dem på et stekebrett kledd med bakepapir.

La de soltørkede tomatene og artisjokkene renne av. Skjær dem i biter.

Fordel 1 ss pesto på hver sirkel. Legg noen biter artisjokk og soltørkede tomater på toppen. Dryss over litt parmesan.

Sett i ovnen i 15 minutter.

Drypp over oliven- og hvitløksolje 5 minutter før steketidens slutt.